Jag har bildat ett lag

Häromdagen blev jag ju utdragen på mitt livs längsta löparrunda. Blev så förvånad att jag klarade av det så jag bestämde mig för att springa Topploppet. Min goda vän Pamela är ju chefredaktör för den tidningen och Pamela för en hård kamp mot sin hjärntumör. Så jag tänkte, om hon kan köra hårt med sin tumör så borde jag kunna lufsspringa 5 futtiga kilometer. Så jag gjorde ett utrop på Facebook och nu så, nu har jag fått ihop ett fullt lag om sex stycken härliga tjejer! En av dem är en ni nog känner. För hon, som har asgarvat åt mig när jag har gått ut och tränat, har fan börjat springa hon också. Och nu ska vi springa lopp ihop. Heja! Häng på, bilda ett eget lag!

3 kommentarer

Under Träning

3 svar till “Jag har bildat ett lag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s