Lust

20130909-173511.jpg

Det tog inte ens fyra timmar. Och då sov jag en bra stund också. Jag sträckläste just Åsa Schwarz bok ”Lust”

Alltså. Den handlar om författaren Sara som det går sådär för. Tills hon använder sin mormors gamla trollformel. Då vänder allt. Succé. Listetta. Promotion i USA. Igenkänningen är ju total för mig. Eh. Typ. Vissa delar.

Allt blir aningens komplicerat när hon dras in i ett förhållande med sin förläggare. Gifta förläggare.

20130909-173516.jpg

Jag vill inte avslöja en massa om handlingen men det är underhållande (speciellt eftersom vissa kollegor figurerar och jag kan le igenkännande och även höja lite ögonbryn och fundera lite på vem som är vem ibland). Riktigt underhållande och spännande. Och uppenbarligen lättläst för jag har snor i hela huvudet och är lite lätt snurrig men läste ändå med stor behållning.

För den som är nyfiken på bokbranschen är den absolut ett måste. Mycket realistiskt tecknat. Mitt ibland det ockulta och mystiska. Bra mix!

Jag tror jag ska boka en dejt med Sara , jag menar Åsa snart. Jag måste få veta mer.

20130909-173506.jpg

Annonser

Lämna en kommentar

Under Kollegor, Kompisars böcker, Läsande, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s