Han fattas oss

Han är borta nu.

Kristian Gidlund har avlidit, fyra dagar innan sin 30 – årsdag.
Vi har vetat men ändå inte varit förberedda. Nu har hans röst tystnat och det kommer att bli tomt. Men han lämnar oerhört mycket åt oss, t.ex. den här krönikan som är rakt på spiken hela vägen igenom.

Vila i frid Kristian. Om man kan det där man är när man inte längre är här.

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Han fattas oss

  1. Sitter och förundras över hur denna man lyckades beröra så många av oss med sin lugna ödmjuka stämma. Kristian var verkligen en ”fin människa” och oerhört vacker i sitt sätt att vara. Kanske det är det som gör att vi är så många idag som känner så djup sorg trots det faktum att vi aldrig mötte honom, han var det vi alla vill vara. Han gjorde skillnad och fick oss att tänka över vad som är det viktiga i livet, omtanke om din nästa. Vi har tappatbdet idag i vårt samhälle. Kanske borde vår ”gåva” till hans minne vara att vi kämpar ännu lite hårdare för att göra våra barn, nästa generation, till tänkande, omtänksamma människor. Just nu känner man uppgivenhet men det var ju precis det hans texter gav oss, detta är inte slutet och det ligger hos oss själva att förändra. Men just nu tänker jag fortsätta en stund att sakna honom jag aldrig kände men som ändå träffade mig så långt in i själen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s