Nu är jag ingen tv-fantast

Men jag vill ändå uppmana er att bänka er framför tv:n imorgon, torsdag. Klockan 22. Svt Debatt. Då kan det hända att ni får se undertecknad stamma något om läxor, i cirka fem sekunder så titta noga.

Min dotter som är nio år kräver att få stanna uppe och titta. Jag har sagt ja utan att rådgöra med hennes far som är den som kommer att vara tvungen att få upp henne till skolan nästa dag när jag har sovmorgon i hotellsäng i Göteborg. Ehum.

 

 

20130918-200220.jpg

12 kommentarer

Under Pernilla Alm

12 svar till “Nu är jag ingen tv-fantast

 1. Anna N

  Som den stalker jag innerst inne är blev jag alldeles kollrig av att se dig och Malin Wollin på en o samma gång! Men… Fick bara skymta er under inledningen, sen vaknade ett snorigt barn och jag som hållt mig vaken så länge som till klockan tio (!!) får kolla in dig o Malin på play imorgon istället! Alternativt under uppesittarnatten med det snoriga barnet…

 2. Åsa

  Såklart vi tittar!

 3. Ping: Inte det mest spirituella blogginlägget kanske | Simona Ahrnstedt

 4. Sandra

  Vet du, är det möjligen så att du dragit ur proppen på det här… Så mycket forskning och så mycket belägg har funnit en tid nu, men kanske var det det där fotot på din dotter gråtandes över köksbordet som fattades.

  Jag sprider och tittar!

 5. Jag som aldrig orkar se Debatt för att det är så hetsigt. Hoppas du får fler än fem minuter för du har ju verkligen något att säga! Ska försöka vara uppe och titta!

 6. Carolina Vergara

  Vamos Pernilla! Te vamos a estar mirando! ❤

 7. Go Pernilla, go!
  Håller tummarna för en intressant diskussion.

  /A

 8. Då ska vi kolla.
  Hela familjen.
  Var på föräldramöte igår.
  På gymnasiet.
  ”Vi har inte så mycket läxor nu utan vi jobbar på här istället.
  Och så finns det Öppet Stöd (behöriga lärare som hjälper gymnasieungdomarna med matte, svenska och språk både på skoltid och efter, till och med på lördagar) för dom som vill/behöver.”
  Borde kunna funka på grunskolan också tycker jag.

 9. Men JAG är tevefantast och hoppas och tror att jag är hemma kl tio. Hurra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s