I’m held by his eyes

Vi tragglar på med ”Before I Die”, jag och mina åttor. Det tar lite tid eftersom vi lyssnar på nästan hela och inläsningen är rätt långsam. Idag fastnade jag för när Tessa säger ”I”m held by his eyes” och pratar om sin granne, som hon snart blir kär i.

”I’m held by his eyes.”

Alla borde få känna så någon gång. Som Orup sjöng en gång. ”Alla borde nångång finna någon nånstans”.  Jag är glad att Tessa i boken hinner finna någon innan det är försent. För det enda vi vet med livet, och vissa vet alldeles för säkert och alldeles för tidigt, är att det tar slut. Någon gång.

Annonser

Lämna en kommentar

Under Böcker jag läser, Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s