Bra annons

Surfade inne på DN och trevliga annonser kom upp. (Ja, det finns en liten risk att den kom upp för att det var jag men ändå coolt). Bra smak de har där på Bokus va Amanda? Men är det någon som vet hur sådant där fungerar? Kommer Alltid du och Snögloben upp för att jag nyligen har skrivit om dem? Eller slumpas de fram av Bokus? Eller annonserar de sina bästsäljande (heh)? Hur fungerar det här???

 

reklam

2 kommentarer

Under Alltid du

2 svar till “Bra annons

  1. Ingen aning faktiskt, jag tror inte jag kan se annonser på DN.

    • Pernilla

      Sandra Gustafsson säger att det beror på vad man har sökt på. Darn. Kan ju säga att reklamen är lite missriktad då. Jag behöver inte köpa Alltid du. Jag har läst den.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s