Missa inte Babel ikväll

Ty Sveriges romancedrottning medverkar och jag är säker på att hon kommer att briljera. Som vanligt. Mitt enda problem är hur jag ska kunna hålla mig vaken för tv så sent men jag har en plan. Friskis klockan 19, det borde ge mig lite adrenalin som räcker ett par timmar.

 

Alla_webb

Foto: Lina Wennersten, SVT

3 kommentarer

Under Kollegor, Kompisars böcker

3 svar till “Missa inte Babel ikväll

  1. Gillar din söndagskombo Friskis och Babel – precis vad man önskar!

  2. Ros-Mari

    Tack för tipset. Jag hade noterat att Simona är med, men inte de övriga medverkande! Hassan Loo jobbar på min skola. Tyvärr lyckades jag inte läsa hans debut, när den kom, trots att jag skaffade var sin bok till alla svensklärare. Bokens handling utspelar sig i Hagalund i Solna, allmänt kallat Blåkulla. Något krävande, påminner om Claude Simon.

  3. Åh, tack för länkning! Oss emellan vet jag inte heller hur jag ska kunna vara vaken ända till TIO.
    Puss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s