Eftersom

Jag var ute och roade mig igår kunde jag inte jobba till 21/22 som jag har gjort alla andra dagar den senaste tiden. Så det gör jag idag. Samtidigt som jag hjälper till med religionsstudier och läsläxor. Och lagar mat. Och … nej, inget mer. Jo. Mellan rättningshögarna skriker jag på mina barn och surfar efter resor jag inte har råd med.

Slut på meddelandet.

1 kommentar

Under Jobb

Ett svar till “Eftersom

  1. Det var ett bra meddelande. Nu har man koll på dig igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s