Fars dag coming up

20131106-110914.jpg

Den är bilden är tagen i Sturegallerian av min författarkollega Josefine Lindén.

Först vänder det sig i magen på mig och jag sväljer kväljningarna.
Sedan tittar jag igen.
Och kan inte sluta fundera på vad de menar?

Exakt VEM vill Sturegallerian så gärna att jag ska förföra på FARS dag på söndag? Eller är det mina barn de vänder sig till?

Det här, Sturegallerian, är vidrigt.

Här är Sturegallerians instagramgalleri.

Uppdatering. Jag är en idiot! Sturegallerian vänder sig förstås till crossdressers.
Tack MPG för att du guidar mig rätt här i världen.

20131106-123117.jpg

Uppdatering:

Här ber Sturegallerian om ursäkt. Bra där! Men hur menar de med: ”Det är olyckligt att vissa känner sig förolämpade av Sturegallerians Fars Dag kampanj. Det är på intet sätt menat att vara sexistiskt, kränkande eller objektifierande.

Annonser

12 kommentarer

by | november 6, 2013 · 11:09 f m

12 svar till “Fars dag coming up

 1. Det hade alltså inget med cross-dressing att göra som jag trodde att din första uppdatering handlade om, utan precis det som bilden och texten propagerar för, att mamma eller dotter ska tillfredsställa far på fars dag med ett par lila trosor. Det hade ju varit kul om de satt på en man, och uppmuntrade cross-dressing, men det hade väl varit att dra det hela för långt och v-e-r-k-l-i-g-e-n vara kränkande …

  Pinsamt, Sturegallerian.

 2. Okej, nu vet vi vad de inte menade, men vad menade de då?

 3. JEEZZEZ vilken felriktad reklam, har ingen lust att ge sådana trosor till min far, ännu mindre lust att ha på mig dem och visa för honom. möjligtvis skulle jag kunna tänka mig att ha på mig dem för att visa min man, dvs våra barns far. men det är rätt så långsökt….

 4. Men alltså, vadå reklam för crossdressers? För att det ska vara minsta ok, så måste det faktiskt framgå klart mycket tydligare än sådär. Vissa skämt är inte skämt när de blåses upp sådär, utan faktiskt precis vad det ser ut att vara, sexistisk pedofilglorifiering.

 5. CirqueDuSedell

  Men Jesus! Vad i helvete….????

 6. Catharina

  Har länkat på FB, hoppas det är OK.

 7. Catharina

  Eh?! Glömde de tänka eller?

  Jag tar för givet att de syftar på att jag ska ”please” mina barns far eftersom allt annat är absurt och vidrigt.

  Men ändå. FARS dag liksom!

  Make it viral 😉

  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s