Ny krönika

I Tyresö Nyheter.

20131115-165113.jpg

7 kommentarer

Under Krönikor

7 svar till “Ny krönika

 1. Ping: Det finns hopp | Pernilla Alm

 2. Bra Pernilla! Jag är också en hälsare, det är väl hyfs om inte annat!

 3. Uppväxt i liten dalaby som jag är så fattar jag inte riktigt det där med att inte hälsa. Det är lite skrämmande tycker jag. När folk bara tittar bort. Minns turerna med småbarn och jag hälsade på folk lite hit och dit. ”Mamma, vem var det?”
  ”Det vet jag inte men jag hälsar ändå!”

 4. Superbra krönika!
  Jag retar mig som tusan på det där också, jag kan möta grannar i trapphuset som alldeles för ofta har ofoget att titta bort. Men jag hejar, jag hejar alltid. Det har min pappa lärt mig. Men jag undrar alltid varför folk medvetet vänder bort blicken. Är man inte mer bekymrad över vem man delar väggar med? Jag försöker inte bli bästis med någon. Jag vill bara att vi ser varandra.

  /Anna

  • Pernilla

   Tack Anna! Och jag håller helt med dig! Man måste inte vara tjenis och bundis bara för att man hejar och har lite koll på vem som rör sig var. Betyder inte heller att man är ngn snokkärring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s