Vill du lyckas som författare?

Ja, det vill man ju.

Du som inte har huset fullt av släktingar på snabbvisit på torsdag kan gå och kolla in Lars Rambe och Sölve Dahlgren berätta om hur du lyckas. Dieselverkstaden (biblioteket). Jag är säker på att det blir en toppenkväll och hade gärna gått! Förresten tror jag att jag är med på ett litet hörn i boken.

Anmäl dig här!

1 kommentar

Under Skrivande

Ett svar till “Vill du lyckas som författare?

  1. Björn Carheden

    Vadå? Är du inte fullärd? Jag skulle behöva gå men det är två viktiga möten om hur man bygger STADEN Nacka och det påverkar vårt boende. Jag går på det ena och Lisbeth det andra. Jag får väl önska mig deras bok i julklapp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s