Lite nedslagen i skorna

Idag har jag fått veta att kommunen vill göra en omorganisation och slänga ut min dotter och hennes klass ur deras skola. Detta har planerats länge men ingen info har gått ut till oss föräldrar. Blir man glad över. Not.

Hela dagen har det skrikits ut från alla håll och kanter hur dålig den svenska skolan är. Känns upplyftande.

Så excuse me för trist blogginlägg, jag går och drar något gammalt över mig.

Fast vänta. Lite trevligt har jag haft idag! Kikade in en stund och fick trevliga pratstunder, fantastiskt lussebröd och varm glögg innan jag åkte hem och umgicks en snabbis med världens finaste barn innan läggning.

Att välja glädje. Glömde det en stund.

20131204-224049.jpg

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Lite nedslagen i skorna

  1. Man glömmer det emellanåt. När man slagits till marken är det inte det första man tänker på liksom … Hoppas du får en bättre dag idag!

  2. Men näe, usch! Jag antar att det är för mycket att hoppas på, men jag hoppas ändå att de tänker om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s