Författartupperware

Ikväll var jag hemma hos Michaela på Författartupperware. Michaela hade laddat upp med adventsfika deluxe och ett gäng mysiga vänner och släktingar. Vi fikade och pratade om min bok – toppenkväll! Och Michaela är en sjukt mycket bättre författartupperwarevärdinna än jag – hon gav mig presenter efteråt. Så gulligt! Det fick varken Malin eller Simona hemma hos mig.

Förresten, Michaela gör naglar. Snart i Årsta, just nu i Haninge eller hembesök. Toppenduktig! (Jag försökte gömma mina omålade skamfläckar för henne).

20131209-211006.jpg

Michaela gav mig dock lite stresseksem. Granen är klädd och under ligger fullt med julklappar. Jag har inte ens börjat tänka på jul än. Gaaaaah!

20131209-211015.jpg

20131209-211020.jpg

20131209-211025.jpg

Fick signera en bok till Pernilla. Det kändes väldigt schizo. Så ja, jag var tvungen att fota det.

20131209-211033.jpg

Och så de fina presenterna.

20131209-211040.jpg

Michaela, när du har skrivit din bok kör vi hemma hos mig!

2 kommentarer

Under Alltid du

2 svar till “Författartupperware

  1. Tack för i kväll 🙂 Det var riktigt mysigt. Och du – inga eksem 🙂 Det är ett och annat födelsedagspaket under den där granen också (där födelsedagsbarnen redan fyllt år men inte varit hemma) OCh granen råkade jag bara ställa upp när vi handlade den på första advent. Annars är traditionen den 23/12 och har alltid varit. Känns lite märkligt att den redan står där och lyser 😉 KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s