Idag har jag inte tid att bry mig

… om något annat än rättningar, betyg och det här.

Snowmen-cake-pops-1-cropped-2

Försöker lista ut hur man gör för tydligen ska vi ha sådana här på barnens utekalas på lördag. Då det tydligen ska regna och det förmodligen slutar med att vi inte har tipspromenad i skogen, trekamp mellan de stora och de små utan istället sockerkickar oss inomhus och jag och min man sedan städar hela natten och söndagen.

ARRRRRRRRRRRRRRRRGH. Lärare borde inte föda barn i december. Mental note to self! Om jag får för mig att skaffa fler barn.

Lämna en kommentar

Under Barn, Lärarrelaterat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s