En juldag

Vaknade och frågade maken vad klockan var och trodde att han skulle svara 8:30. Den var 10. Helt fantastiskt! Detta trots att jag, till mitt stora förtret, sov mig igenom större delen av Love Actually på tv igår. Jag tror att jag har lite sömn att ta igen. Det var lite mycket i november/december. September och oktober också, när jag tänker efter.

(Varför jag inte kollade själv på klockan? Jag har en ny regel att inte titta på mobilen innan jag vaknat på riktigt för då finns det alltid ett sms/en bloggkommentar etc som tar min uppmärksamhet och startar min hjärna. Ska snart köpa en hederlig väckarklocka och lägga mobilen någon annanstans).

Långfrukost. Småfix hemma. Bl.a. fick jag en bokhylla i julklapp och den satte ”vi” upp. Jag projektledde, kan man säga.

Sedan åkte familjen iväg och jag gjorde research. Har ett spännande projekt på G.

Sedan blev jag inringd till fika med makens mormor. Tog sedan med mig barnen hem och försökte researcha lite mer. Inte ens med stängd dörr, lurar och musik kunde jag stänga ute barnens 1) tjafsande 2) glädjetjut under tiden de spelade Kinect. Mitt jullovskrav: Mint 30 minuter om dagen hoppande till Kinect. (Tv-spel utan kontroller och knappar, man använder kroppen). Idag är de uppe i 80 minuter.

Nu ska vi strax äta pyttipanna på, SURPRISE – julmatsrester. Sedan ska jag sy gardiner.

20131226-102309.jpg

20131226-102316.jpg

20131226-102332.jpg

1 kommentar

Under Babbel, jul

Ett svar till “En juldag

  1. Sue

    Du borde ha en wake up light. Har en och är supernöjd. Vaknar mycket skönare!! Läs mer här: http://tranastyrka.se/wake-up-light-for-en-piggare-morgon/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s