Den kreativa processen

20131226-183021.jpg

Tack Sandra för bild.

 

Jag håller på med en ny grej. Som jag aldrig har gjort förut. Jag har nämligen fått för mig att jag gillar utmaningar. Och hmmm. Jag har nu suttit ett par timmar och växlat mellan steg 2, 3 och 4. Men Nu börjar jag känna nummer 5. Och till slut så vet jag att jag hamnar på nummer 6 för när jag fick idén var jag på nummer 1. Och det måste betyda att det här är awesome.

 

2 kommentarer

Under Processen, Skrivande

2 svar till “Den kreativa processen

  1. Jag hoppar mellan 3/4 och 6 från minut till minut här. Det är väl mest för att jag kan känna att jag gillar storyn men är livrädd för vad andra ska tycka. Jag kommer ju bli offentligt dömd här snart, eller … kanske jag inte blir det och det är ju också illa. Hur gjorde du för att överleva det?

  2. Mäh, nu blev jag nyfikeeeen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s