Oj, dagen rusade förbi

Frukostmöte 9-10.

Frukostmöte med familjen som gick upp 10:30.

Skrivtid samtidigt som mannen och barnen möblerade om barnens rum. Ett mastodontprojekt som de till både mannen och min förvåning slutförde. De har galet mycket saker och dessa skulle bäras ut och sedan tillbaka in, fast då i ordning.

Gemensam lunch mitt i ommöbleringen.

Träning på Friskis. Ommöbleringen fortsatte.

Uno. Jag kom, till ungarnas lycka, sist. De hade deklarerat att det skulle vara sista gången de skulle spela med mig om jag vann så jag fick lov att inte anstränga mig så mycket för att vinna. De har något emot min vinnardans som jag brukar visa upp.

Skrev lite till.

Gemensam middag. Vi kör frystömning pga 1) lite tunn plånbok efter december (gaaaah) 2) väldigt mycket olika saker i frysen. Det blev en supergod pasta  med ”sås” av kyckling, grädde och hemlagad buljong. Till detta ihopfrästa gröna bönor, körsbärstomater, och vitlök. Över alltsammans strödde jag  färskriven parmesan. SÅ GOTT. Och typ gratis. Winwin!

Mer skrivtid. Fast just nu kom jag ihåg att jag har en blogg också.

Klockan 20:00 bänkar vi oss framför Fångarna på fortet. Bara för att Amy Diamond är med ska jag också kolla.

 

20140103-204100.jpg

3 kommentarer

Under Babbel, Skrivande

3 svar till “Oj, dagen rusade förbi

  1. /nina

    Ja huga, är extremt fattig denna januari. Får skylla mig själv, den där resan till Barcelona tog knäcken på vardagsekonomin. Nu tävlar jag i att spara på alla möjliga sätt. Det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s