Det är sällan svart eller vitt

Ju äldre jag blir, desto gråare blir jag. (Inte i håret dock, har letat och inte funnit).

När jag var 23 var jag bergsäker på allt men när jag tänker tillbaka så vet jag att  innerst inne var jag inte säker på någonting alls. Och det kan hända att det är just där det har skett en förändring. Det finns saker jag numera är helt säker på i mitt liv. Verkligen helt säker. Som att det här är bullshit:

20140118-073456.jpg

Bild från FB, ej angiven källa.

Alltså. Det är så här: (Jag är lika bergsäker som när jag var 23). Det ena behöver inte utesluta det andra. Vare sig det gäller städning eller annat. Man kan göra plats för fler saker. I’m living proof. Livet är inte svart eller vitt – det är minst 50 shades of grey. Kanske 150.

Strax ska jag träna. Det tror jag att jag vet. Jag har i alla fall ställt klockan, gått upp och preppat med frukost i tid. Så långt går allt enligt planerna men livet har lärt mig att det faktiskt aldrig blir som man har tänkt sig.

1 kommentar

Under Tankar

Ett svar till “Det är sällan svart eller vitt

  1. Ros-Mari Edström

    Nej, det blir inte som man tänkt sig, men det kan bli bra på ett annat sätt. Jag spurtläser en bokcirkelbok, insvept i pläd i kylslagen lägenhet. Jag mår bra, men måste dölja mitt hår i tjusig turban. Njut av helgen, trots galna kommunpolitiker. Dikten ska jag knycka. Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s