Den här blogginnehavaren

Beskrev sig själv just som en duracellkanin. Och det stämmer. Jag funderar fortfarande på om jag ska gå en utredning och se om det är något med mig. Som bara är igång hela tiden. Men det finns en sak som den här duracellkaninen inte riktigt har fixat de senaste två veckorna. Den här bloggen. Den är så negligerad att det är taskigt. Bloggen är ju en av mina närmsta vänner. Men … det är mycket nu.

Rädda skola, släppa nyhet om läxbok, skriva läxbok, intervjuas om läxbok, make bortrest tre dagar, jobba på vanligt jobb, logistika alla barn och så är det lite helgplaner som tar tid också.

Men det är lugnt. Någon gång kanske. Men … vill jag ha det lugnt? Vet inte.

Nu har jag inte tid, nu ska jag skriva bok innan barnen slutar skolan. Lyssna på den här så länge:

 

1 kommentar

Under Babbel

Ett svar till “Den här blogginnehavaren

  1. Haha, jag tror att du gillart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s