Idag gjorde jag en sak man inte får

And I liked it. Och nä, jag kommer inte berätta vad.

Men när jag hade gjort det tänkte jag på hur sällan det är man gör sådant man inte får. I alla fall är det så för mig, jag är way too skötsam. På gott och ont. Men när jag hade gjort det kände jag en sådan …. tillfredsställelse. Och jag var allt lite rusig. Och så tänkte jag att jag vill nog göra det igen. Och så funderade jag på VARFÖR är vi så lydiga och ordentliga fast vi inte var med och skrev reglerna? Och är det inte så att vi någonstans inom oss alltid vill något vi inte borde vilja?

”I’m not addicted to it, but I wanna keep on doing it.” (En random låt min favvoledare på Friskis har i sitt pass. Jag har ingen aning om vem som sjunger den men jag gillar budskapet).

Så. På FB hade det här ingått under en sådan där kategori statusuppdateringar folk stör sig på. De hemlighetsfulla, som bara vill få uppmärksamhet. Jag bjuder på det.

1 kommentar

Under Babbel

Ett svar till “Idag gjorde jag en sak man inte får

  1. Ler igenkännande. Jag sa något idag som jag inte borde ha sagt. Och det kändes gott. Men nu är jag tillbaka i mitt skötsamma liv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s