Jag jobbar på

Nu – 31 dagar till deadline. Eller 30 om man räknar bort idag.

20140301-111347.jpg

Tillbringar dagen på makens tomma kontor.

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Jag jobbar på

 1. Sofie Pernilla

  Hej Pernilla,
  sofiepernilla, som Instagrammade om skidåkning i Spanien här.
  Absolut allt var jättebra i Sierra Nevada, utom internet. WiFin är värdelös, men det gör inte mig så mycket. Jag oroar mig dock lite för om du åker dit och det skulle bli stiltje på bloggen här medan du är där… Inte bra, jag gillar verkligen din blogg OCH boken.
  Jag lyssnade på den i liften (har läst den innan och ville höra om den var lika bra när den lästes av någon annan, det var den. Så nu väntar jag på tvåan och det verkar gå bra, sjukt bra jobbat!

  Skidåkningen i Spanien är ruskigt bra, jag hade alla fördomar som finns mot att åka skidor söder om Alperna och som vanligt var fördomar bara trams. Fantastisk skidåkning, supermysig by, Sierra Nevada. Allt är inom promenad, eller liftavstånd. Många av hotellen har Ski In och Ski Out, all utrustning finns att hyra. Om man kör dit (det gjorde vi) kan det vara bra att veta att det finns stora parkeringsplatser väl gömda strax utanför centrum (det visste inte vi och har numera svart bälte i spansk fickparkering på hal vinterväg utan dubbdäck…)
  Förra veckan var det vinterlov i Spanien och vi blev varnade om att det skulle vara galet mycket folk… Har man varit i Sälen under Sportloven kan jag tala om att ”galet mycket folk” enligt den skalan kan jämföras med Agorafobi… Det var en hel del folk mycket barnfamiljer, men systemet är jättestort och massor med områden för både barnfamiljer och proffsåkare (aka självmordskandidater) så det var aldrig trångt i backarna och liftköerna var ingenting – Rekommenderas varmt! 🙂

  Ha en bra helg,
  Mvh
  Sofie Pernilla

  • Pernilla

   Min man har typ bokat resa nu. 😉 Tack snälla för all info! Och eftersom jag är sämst på skidåkning kanske jag letar upp ett internetkafé vid kusten så jag kan underhålla bloggen för din skull. 🙂 Tack snälla! KRAM!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s