En blick

På väg hem uträttade jag ett ärende i ett köpcentrum nära mitt jobb. Jag gick förbi infodisken och såg hur receptionisten och en man som också verkade jobba i centrumet stod och pratade. På långt håll såg jag. Hans blick. På henne. Full av värme, intresse och nyfikenhet. Man ser inte den där blicken så ofta. Jag såg hur hon log och förmodligen hade samma blick på honom (bara det att jag kom från fel håll för att se det). Jag såg dem i några korta sekunder men det gjorde mig så glad. Att det finns, mitt i vardagen, mitt bland allt annat som pågår. Värmen. Pirret. Glädjen. De värmde mig utan att veta om det.

 

Lämna en kommentar

Under Babbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s