Är mars slut snart? Och HJÄLP, mars får inte vara slut snart!

Det är dålig aktivitet här. Pga jag skriver. Jag jobbar, jag skriver och jag intervjuar. Just nu mest jobbar och intervjuar – inget skrivande. Men det kommer. Väldigt snart ska allt vara färdigbakat i ett så kallat råmanus. Väldigt snart är 31/3. Och det är verkligen bara runt hörnet. Och för varje person jag intervjuar dyker det upp nya tankar och spår och jag känner att jag vill stoppa tiden för jag behöver mer. Samtidigt som jag vet hur det fungerar. Man måste dra en gräns. Men det är så förbaskat roligt och intressant att jag inte alls vill sätta en gräns. Förutom härom kvällen när jag var jättejättejättetrött och undrade om min hjärna var övertrasserad.

Imorgon är det författardag. En hel dag att grotta ner sig. Tre intervjuer inbokade.

Och en sak jag inte hunnit haussa här:

ÅSA HELLBERG SLÄPPER BOK NU! Och på lördag är det release! Det tar jag mig tid för trots väry busy med läxbok.

1 kommentar

Under Kollegor, Kompisars böcker, Läxfritt - för en likvärdig skola, Läxor

Ett svar till “Är mars slut snart? Och HJÄLP, mars får inte vara slut snart!

  1. Jag håller tummarna för att du kommer fixa det här. Deadlines är både bra och dåligt, när man är inne i skrivflow är det mest dåligt:-)
    Nu får mars ta det lite lugnt, helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s