Dröm gärna

Men inse att det bakom varje uppfylld dröm ligger en massa hårt arbete. Min vän Angela har t.ex. en glassfabrik. Och det är inte rosa fluff ska ni veta. Men hon och hennes delägare sliter på. Verkligen sliter. Läs om deras resa i Entreprenör!

Jag älskar deras glass. Den är fantastiskt god. Har du inte testat än, gör det! Återförsäljare finns här.

Meanwhile: Jag sliter på med min dröm. Ett läxfritt Sverige.  Mitt i nationella prov, undervisning, för- och efterarbete och så det vanliga att vara mamma, hämta, laga mat, hålla reda på allt som står i veckobrev och så vidare. Och på fredag ska jag visst fotas, borde snygga till mig lite innan dess. Och sova så jag inte har mörka ringar överallt.

 

dreams-dont-work-unless-you-do-john-c-maxwell

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s