Vad jag har gjort i helgen?

Typ skrivit klart en bok.
Du då?

20140323-211800.jpg

Klart och klart. Har lite kompletteringar att göra, inväntar lite info från olika håll. Massor av fotnoter att sortera till rätt ställe. Formuleringar att fundera över. Rätta lite typos som jag fått syn på.
Räknar med att vara klar med det några dagar innan deadline, då ska redaktören få lägga vantarna på det hela och hissa eller dissa.

Och just det! I fredags var jag på husesyn i Suss nya, vackra, underbara hus. Sedan finmiddag hos Nina Ednertz. Fantastiskt!

20140323-212439.jpg

20140323-212451.jpg

20140323-212502.jpg

20140323-212512.jpg

Och just det. Jag har rättat och bedömt massor av noveller. Åk 8 – they will soon be handed back to you.

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Vad jag har gjort i helgen?

  1. Ros-Mari

    Och sen, när förlaget gjort sitt, ska du granska deras arbete. Läser just nu en rätt nyutgiven bok och jag blir inte glad över vissa typografiska avarter jag ser. Sånt som var totalt otänkbart när jag kom in i branschen. Men det är ju snart hundra år sen. Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s