Lärarnas tidning

Kallar mig läxkritiker. Och här är artikeln på nätet.

20140403-180653.jpg

8 kommentarer

Under Lärarrelaterat, Läxfritt - för en likvärdig skola, Läxor

8 svar till “Lärarnas tidning

 1. Mycket, mycket viktigt att du skriver det här, det är tyvärr så få (än) som tycker som du. Aldrig har jag förstått vitsen med läxor och är själv lärare! På min skola gick det massor med tid åt att INTE komma fram till ett bra förslag hur man skulle lösa läxhjälpen på skolan. Jag uppskattar jättemycket det du skrev och ser fram emot att läsa boken sedan. TACK!

 2. Chris Andersson

  Läste artikeln i läraranas tidning och jag och min man blev glada av det vi läste. Vi har försökt att få lärare till våra söner att ge ett bra argument för läxor och ingen har kunnat ge ett bra argument för. Jag är själv förskollärare och min man master i fysik så vi kan hjälpa våra söner. Men alla andra där ute hur ser det ut för många, många elever som inte har den möjligheten till hjälp hemma.? Lärare ska göra jobbet med eleven i skolan.
  /Chris

 3. Gomorron! Läste precis den lilla, men intressanta artikeln om dig, sen var jag tvungen att surfa hit för att få veta mer om dig. Å jag blev inte besviken. Kommer att följa dig framöver, du skriver kloka saker!

  Ha en tokbra dag!
  /vildnos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s