Tills kärleken skiljer oss

Efter jobbet rattade jag min svarta (svårt att se under smutsen dock) vapendragare genom stan till Äppelvikens bokhandel för att gå på release för Anna Lönnqvists debut för ”Tills kärleken skiljer oss.” Jag hade aldrig träffat den trevliga Anna förut så det var roligt att få göra det! Mötte också en massa gamla godingar, bland andra var ”min” lektör Jenny Bäfving på plats. Så mysigt att hinna prata en stund.

Susanne har bloggat duktigt med bilder. Me? Not so much. Som vanligt. Men några tog jag:

 

20140424-231132.jpg

20140424-231144.jpg

20140424-231151.jpg

Här finns en aptitretare:

 

Efter en väldigt trevlig kväll körde jag hem genom ett nästan biltomt och värkande vackert Stockholm. Sommaren är runt hörnet, även om jag i morse fick skrapa bilen… Nu har jag nyss jobbat klart för ikväll så natti natti.

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Under Kollegor, Releasefest

4 svar till “Tills kärleken skiljer oss

  1. Ping: Releasefest Tills kärleken skiljer oss | Anna Lönnqvist

  2. Anna Lönnqvist

    Tack för att du kom Pernilla! Kul att ses!

  3. Ping: Release Tills kärleken skiljer oss | Emmelie Hardenborg

  4. Har det varit frost i natt. Buhu, mina pelargoooooner.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s