Blev just censurerad

20140425-101646.jpg

20140425-101925.jpg

20140425-101937.jpg

20140425-114903.jpg

20140425-114909.jpg

Annonser

7 kommentarer

Under Uncategorized

7 svar till “Blev just censurerad

 1. Björn Carheden

  Klart dålig stil. Detta skulle inte kunna hända om du skrivit motsvarande i Nacka, åtminstone inte om du ”angripit” Folkpartiet. Jag har varit utsatt för fula angrepp men måste hålla mig kall och svara på ett vettigt sätt. En smart politiker hade stämt träff med dig eftersom debatt ska inte föras på Facebook.

 2. Men kära nån. I valtider? Har de verkligen råd med attityd?

 3. Ros-Mari Edstrom

  Hej igen! Nu kan ditt inlägg läsas på telefonen och DÄR kan jag se vad du skrev, Behövs alltså inte, min första önskan alltså. Telefonen var långsam, därför öppnade jag datorn, som hade dålig skärpa. Ack, dessa apparater! Jag ska strax hämta en ny telefon för min gamla måste laddas oupphörligt. Njut av vårvärmen! Majsan

  Den 25 april 2014 11:00 skrev Ros-Mari Edstrom :

  > Pernilla! Jag kan inte läsa ditt inlägg, för svärtan saknas i dina > repliker. > Önskemål 1: Kopiera in hela meningsutbytet själv, så det blir läsbart, > (dvs lyft ut texten ur dess gamla form). > Önskemål 2: Skriv en egen insändare till tidningen där du driver din > synpunkt och inte bara kommenterar vad tidningen skriver. Det är ju viktigt > att visa på räknefel och orimligheter i politiska budskap, och du bör själv > sätta ramarna för den debatt du vill föra. > Mycket bra att du orkar slåss! > > Ros-Mari > (bli inte förvånad om jag börjar underteckna med Majsan. Det är mitt gamla > smeknamn, som jag allt oftare hemfaller till). > >

 4. Ros-Mari Edstrom

  Pernilla! Jag kan inte läsa ditt inlägg, för svärtan saknas i dina repliker. Önskemål 1: Kopiera in hela meningsutbytet själv, så det blir läsbart, (dvs lyft ut texten ur dess gamla form). Önskemål 2: Skriv en egen insändare till tidningen där du driver din synpunkt och inte bara kommenterar vad tidningen skriver. Det är ju viktigt att visa på räknefel och orimligheter i politiska budskap, och du bör själv sätta ramarna för den debatt du vill föra. Mycket bra att du orkar slåss!

  Ros-Mari (bli inte förvånad om jag börjar underteckna med Majsan. Det är mitt gamla smeknamn, som jag allt oftare hemfaller till).

  • Pernilla

   Hej Majsan! Tack för tanken men jag tänker inte driva det där. Blir bara så irriterad på hur man gör så fort det blir obekvämt. Men jag trampade förstås på ömma tår – annars reagerar man inte sådär. Jag har inte tid att driva det där OCKSÅ. 🙂 KRAM och trevlig helg!

 5. Emelie Manouchehr

  Sjukt! Det du skrev var väl i allra högsta grad relevant!?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s