I give you:

Läxfritt för en likvärdig skola.
I en bokhandel nära dig den 20 augusti 2014.

Laxfritt_beskuren

Annonser

7 kommentarer

Under Uncategorized

7 svar till “I give you:

  1. Den är jättefin, Pernilla!!

  2. Ja! Den ska inhandlas. Så viktig bok, den behövs. Läste ditt inlägg om att de kritiska rösterna hörs pga din bok och vilket ämne den tar upp. Jag tänker så här; böcker som väcker känslor är sådana böcker som vi behöver. För att diskutera, reflektera över, ta ställning till, för att kanske ändra åsikt, få in ett annat perspektiv, få insyn i – ja, böcker kan ge oss så himla mycket. Du är modig! Kram!

  3. Björn Carheden

    GRATTIS! Även om du nog förstår att jag inte tänker läsa den utan fortsätta att hjälpa mina barnbarn med ”läxor”, särskilt när de ber om stöd och hjälp. Förmodligen kan läxfritt ge större skillnad, skapa andra ojämnlikheter. De föräldrar som förstå att tiden i skolan inte räcker till kommer skapa ”läxor” d.v.s. hjälpa sina barn (barnbarn) till att lyckas bra i sitt skolarbete. De föräldrar som nu vill hjälpa sina barn (barnbarn) men utan kunskap om vad de ska hjälpa till med kommer få svårt om de inte vet vad ”läxan” är. Men eftersom jag inte vet vad du skriver i boken, så har du förmodligen tänkt på det och anger vägar för föräldrar som vill hjälpa till nu när det de inte har stöd av givna läxor.

  4. Härligt. Och på min 41-årsdag också.

  5. Så snygg 🙂 och i bokhandeln samma dag vår bebis beräknas titta ut 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s