Jag har skrivit en läxbok

Jag har just slutfört referenslistan. Det tog väldigt många timmar i helgen och idag att göra klart den, trots en, vad jag tyckte, välorganiserad grund att utgå ifrån. Jag svor för mina vänner på Facebook och lovade att aldrig mer skriva något som man inte bara hittar på. Skriva en roman är en liten baggis i jämförelse med att få in allt rätt på en referenslista. I alla fall, jag kommer ifrån ämnet…

Ikväll har jag alltså skrivit klart boken Läxfritt för en likvärdig skola som utkommer på Hoi förlag i augusti 2014!  Det kan hända att den kommer ut till försäljning tidigare än så, så om du är riktigt ivrig går du in här och bevakar den.

Hörde ni? Jag är klar! Och deadline är på onsdag först! That’s how I roll. Marginaler.

Fast jag ska peta lite imorgon. Titta och fixa lite. Sist jag skickade till redaktören för tidigt skickade hon tillbaka för tidigt och jag fick inget ledigt. Nu tänker jag inte riskera något för den ska tillbaka till mig en vända när hon har granskat allt.

198 datorskrivna sidor. 68 693 ord om läxor. Eller 410 588 tecken som vi säger i bokskrivarbranschen.

Laxfritt_beskuren

 

 

 

8 kommentarer

Under Läxfritt - för en likvärdig skola

8 svar till “Jag har skrivit en läxbok

 1. Pernilla

  Tack alla – ni är fina ni!

 2. Åsa

  Precis! Du ska njuta av marginalerna. Stort grattis till dig och till familjen!

 3. Catharina

  Så coolt! Det kommer ta fart i läxdebatten!

 4. Malin Arnell

  Fasen vad du är bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s