Busy busy

20140622-231600.jpg

I morse åkte jag och fixade mina naglar hos Michaela Bredolo på Finfina naglar. Jag blev mycket nöjd men min yngsta dotter blev väldigt besviken när jag kom hem. ”Jag trodde du skulle ha långa och med glitter.” Här finns några som valde långt och glittrigt men jösses … jag måste kunna skriva på datorn, ta ut mina linser, knäppa byxor och ja … lite sådant här också:

20140622-231613.jpg

Testade långa fejknaglar en gång. 1997 i USA. Jag är säker på att lösnagelbusinessen har utvecklats en hel del sedan dess men mina upplevelser med de där hemska naglarna har satt spår. Never again. Höjdpunkten var på väg hem när jag  mellanlandade i London och skulle dricka en burk cola. Som jag inte kunde öppna med mina naglar och därför bad några tjejer vid bordet bredvid om hjälp… Eller så var höjdpunkten när jag gick ut från toa utan att kunna knäppa jeansen. Eller .. Äh. Långa naglar är helt enkelt inte för mig. Hur besviken mitt yngsta barn än blir.

Lämna en kommentar

Under Babbel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s