Om att inte bli vald

Vänjer man sig någonsin?

20140626-192035.jpg

Vad gör det med en människa?
Att inte bli vald?

Att inte leka tre.
Att inte få vara med.

Lika hårt när man är sju, som 39, som 87.

En del klarar det bättre än andra. Som killen ovan. Dumhet eller styrka? Either way, I need some.

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Om att inte bli vald

  1. Övning ger färdighet. Häromdagen läste jag ett inlägg på en kollegas blogg, där hon skrev hur hjärtskärande ont hon får varje gång hon inte får en roll. Och jag min hårdhjärting tänkte bara att det var länge sedan jag kände så. Efter femton år som frilans och minst fem nej per år blir man ju lite härdad. Jag blir fortfarande besviken, men det gör inte lika ont. Jag kämpar mer med att orka fortsätta förbereda mig lika mycket och noga till auditions, trots att erfarenheten säger att nio gånger av tio blir det nej. (Men ja, jag vet ju att låter jag bli förberedelsen kommer den siffran att gå upp till tio av tio.)

  2. Nä, jag tror att det är hårdast när man är sju. Faktiskt. Vuxna kan välja om.

  3. Jag skiter också i om det är dumhet eller styrka. I need me some also!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s