Du har väl inte missat?

Att jag har startat en ny blogg? Jag tyckte att det blev lite mycket skola och läxor i den här bloggen så nu har jag startat en till. Så du som är intresserad av skola och läxor (icke varande då kanske) – kika gärna in på Läxfritt.

Idag berättar jag om Magnus Bornäs som medverkar i boken.

1 kommentar

Under Läxfritt - för en likvärdig skola

Ett svar till “Du har väl inte missat?

  1. Björn Carheden

    Även om jag lämnat skolans värld så tycks din bo kunna intressera mig även om jag är lite rädd för ordet Läxfritt. Det är så mångtydigt att jag behöver det uppdelat i olika typer av begrepp. Det är som om jag skulle säga till min son som är ornitolog att jag gillar fåglar. Det är ju stor skillnad på en gam och en kolibri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s