Jag har faktiskt försökt

bloggga här. Men WordPress-appen kraschar så fort jag försöker ladda upp mina vackra sommarlovsbilder. Jösses. Det är skärgård. Det är glass. Det är allsång. Det är, kort sagt, turistande i Stockholm. Vi har nämligen gäster från USA och jag har liksom inte låtit dem ligga på latsidan om man säger så. Snart åker de hem och imorgon har de begärt ledigt från alla sevärdheter. Det här innebär att de missar Drottningholm men vi tror att alla överlever just det.

För övrigt väntar jag på att få hem min bok. Den har DHL slarvat bort så vi får väl se vad som händer med det. Den skulle ha kommit i måndags. Sedan skulle den komma idag. Och när jag ringde idag hade DHL både fel dag och fel adress så ja, kanske är jag fast med mina femtusen olika versioner i Word och PDF för alltid…

(Sa jag att de som har messat upp det här heter DHL?) (Sa jag att jag nog aldrig kommer att anlita DHL någonsin?) (Sa jag att de heter DHL?) (Sa jag att mina amerikanska gäster sa att ingen i USA använder DHL för att de är så dåliga?) Om jag är sur? Bara lite.

För övrigt finns det nästan alltid ett nytt inlägg i läxfrittbloggen. Den här gången om de lata elevernas bästa vän, läxforskaren Jan-Olof Hellsten.

Annonser

1 kommentar

Under Babbel, Läxfritt - för en likvärdig skola

Ett svar till “Jag har faktiskt försökt

  1. Fy, vad dåligt. Har varit med om samma. Böcker skulle levereras till en bokhandel pga en signering i kombination med ”Grön marknad” och inga böcker kom fram. Jag hade marknadsfört massor och människor kom in och ville köpa boken och jag hade endast 2 ex….Jag var sur.
    Hoppas du får dina böcker snart, jag är så nyfiken på din bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s