Jag ska inte dö idag

När jag gick och la mig efter Pamelas bröllop i lördags låg hennes bok på min säng. Jag hade börjat läsa den någon timme innan bröllopet men var tvungen att lägga den ifrån mig eftersom tårarna började trilla och det inte var någon bra uppladdning inför det magiska bröllopet jag strax skulle få vara med på. Jag kom tillbaka många, många timmar senare efter att ha gråtit lyckotårar över den kärleksfulla akten, de kärleksfulla talen och skrattat med i den glada stämningen och mina ögon föll på boken. Och jag tänkte. Nej du Pamela, du ska inte dö idag. Inte en annan jävla dag heller, var så säker! Det var en så fantastisk dag och att döden överhuvudtaget finns kändes så absurt. Jag strök bokens pärmar, tittade på Pamela på framsidan men flyttade sedan på boken och lade mig för att sova men huvudet snurrade av lycka (kanske lite mjölksyra och champagne också).

Nästa morgon stod den nyblivna frun i frukostmatsalen och skrattade lika högt och smittande som vanligt.  Jag hade med mig boken och vi satte oss i ett hörn där Pamela signerade åt mig. Det var den perfekta avslutningen på en underbar helg.

 

bild (10)

Jag ska inte dö idag

 

Jag ska inte dö idag. Köp den bums. Men hett tips: Kolla att du har näsdukar hemma först.

 

 

2 kommentarer

Under Kompisars böcker

2 svar till “Jag ska inte dö idag

  1. Ping: ”Jag ska inte dö idag”, Pamela Andersson | Malin Johansson – skriver mycket, läser mer.

  2. Ping: En enda natt | Pernilla Alm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s