En enda natt

En av grejerna jag var lycklig över när jag fick släppa min första bok var att en av mina allra närmaste författarpinglor släppte sin andra bok ungefär samtidigt. Och vi båda har efternamn på A. För jag kom på att vi då skulle få stå bredvid varandra i bokhyllan och det kändes fint. Tryggt, hon hade ju varit med förr. Ni som har hängt i den här bloggen vet hur länge Simona och jag har hängt ihop. Och nu gör vi det igen. Släpper bok samtidigt. Jag har knappt hunnit med mig själv den här veckan – det var jobbstart och boksläpp samtidigt. Plus annat roligt som jag bara inte kan låta bli att hänga med på. Allt har liksom snurrat lite extra fort. Och som jag gillar när det gör det men ändå… Jag har längtansfullt sett bilder och inlägg om Simonas senaste bok och tänkt att jag måste se till att få tag i den. Men inte hunnit mer än tänka det. Men så. Idag när jag kom hem låg det väry viktig post i min låda. Det ena var röstkort (ALLA GÅR OCH RÖSTAR – INGA URSÄKTER), det andra var min namnbricka till Bokmässan (=entré till allt) och det tredje (och nog faktiskt det viktigaste ändå) var det här:

en enda natt

HURRA! Jag har den! Och jag vet hur speciell den här boken är för Simona. Hur länge hon har velat skriva den. Hur hårt hon har arbetat med den. All research hon har gjort. Och jag är så jävla glad att den är så förbaskat tjock så att det tar ett litet tag att läsa ut den. Det brukar ta mig cirka fyra timmar, den här kanske tar sex? Den lär säkert innehålla lite sex i alla fall.

En plan. En hämnd. En passion de inte räknat med. En enda natt. Men alltså, redan där är jag såld. 

Jag älskar omslaget. Älskar titeln. Och älskar att den äntligen är ute!  

Nu ska jag bara avsluta lite bokreleasesaker och när jag hinner andas lite ska jag sjunka ner och gå in i Simonaland.

Love you baby, tack!!!! Och grattis!!!

(Fast den här gången står vi inte bredvid varandra längre. Min bok är inte skönlitterär. Men det är okej, för bredvid mig i fackhyllan finns en annan kompis och vi är ändå stora flickor nu).

 

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “En enda natt

  1. Puss och tack, finaste Pernillis! Hoppas du ska tycka om den!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s