Bokmässa!

Till slut kom jag hit. Jag skulle åkt efter jobbet igår men:

IMG_4154.PNG

IMG_4155.PNG

IMG_4156.PNG

Men idag gick allt som på räls och jag kom i tid och hann träffa Susanne Boll och låna hennes rum för piff.

Och så kom jag i lagom tid till min signering i Hois monter där gulliga Matilda köpte min bok och sa ”Det här är bättre än när Jan Guillou signerade Ondskan.” Det var exakt så Matilda sa, jag bad henne repetera det nämligen. 😎

IMG_4138.JPG

Ja. Nu är det igång! Säger som min vän Olivera: Wiiii!

IMG_4135.JPG

IMG_4140.JPG

IMG_4129.JPG

2 kommentarer

Under Uncategorized

2 svar till “Bokmässa!

  1. Björn Carheden

    Jag är bara lite avundsjuk. När jag tänker efter så var jag ganska slut efter fyra dagar och ca 25 ”föreläsningar, jag hade ju ett tjänsteåliggande. Jag hann väl med ca 8 mässor innan jag förflyttades från Kulturnämnden till nämnden som ska se till att ungdomar och nysvenskar kommer ut i arbetslivet.
    Jag hann med att mingla på kvällarna men det är inget jag saknar, det är inget för gamla gubbar med dålig hörsel.
    Ha kul och tänk på att böcker är tunga, min packning var lätt dit men mycket tung på vägen hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s