Kungen av Kungsan

När jag var 14/15 var jag i Kungsan på en gratiskonsert med Orup. Jag och min kompis stod längst bak och det dög ju inte. Vi försökte jobba oss framåt men det gick trögt. Så plötsligt dök det upp ett grabbgäng som plöjde sig fram och vi var ju smarta fjortisar så vi hakade på. Strax stod vi längst fram och jag minns fortfarande röjet.

I fredags hade jag, maken och två andra par bokat biljetter till Hamburger Börs och Orup. Konserten var icke gratis denna gång men jag tjänar lite mer nu så det var helt okej.

Vi inledde med julbord på Börsen och well, maten var väl sisådär men sällskapet var toppen. Och jag som alltid försöker ha koll på läget insåg att jag inte hade en aning om var vi skulle sitta under konserten. Men efter maten tog vi våra biljetter och hade fått superplatser. Helt utan ett grabbgäng som plöjde vägen.

Och så drog Orup igång. Och jag var i Kungsan igen. Vilket drag! Vilket band! Vilken artist han är.

Och så var det det där med sittplats. Det passade mig sådär så snart stod jag och en av kompisarna på sidan och röjde. Med några andra som säkert också värmde upp med gratiskonserten i Kungsan 1989 eller så.

Kvällen var underbar även om jag var lite jobbig och spammade fb och jag var lite pinsam när jag bad Orup om ett foto (och eventuellt stod vid sceningången och väntade på att han skulle komma ut efter att ha frågat personalen om jag ändå inte kunde få komma backstage) men jag säger som mina elever – YOLO.

IMG_6986.JPG

Annonser

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Kungen av Kungsan

  1. Ping: Den 22 december | Pernilla Alm

  2. ”… lite pinsamt när Orup bad mig om ett foto” läste jag. Utan att blinka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s