Nä, vet ni vad!?

Jag gjorde ett långt inlägg i helgen. Om Paris. Och så råkade jag lägga upp det i Debutantbloggen och fick fort som attan bara radera. Jag vet inte hur jag får bort Debutantbloggen ur min mobil. Jag är ju liksom inte bloggare där längre.

Hur som helst hade jag skrivit och skrivit om det märkliga att vara i Paris när attentatet skedde. Att vi, om vi hade kommit iväg en timme tidigare och gått 800 meter åt höger istället för åt vänster kunde ha hamnat i allt vid redaktionen. Och att vi var där, turistade och fick massor av oroliga sms innan vi förstod att något hade hänt.

Om det här hade jag skrivit och reflekterat och laddat upp bilder. Nu får ni några bilder. Från Paris. Under några märkliga dagar förra veckan.

Annars? Lite knockad av terminstarten men det här ska nog gå bra.

IMG_8710.JPG

IMG_8609.JPG

IMG_8645.JPG

IMG_8824.JPG

IMG_8946.JPG

IMG_8895.JPG

IMG_8871.JPG

IMG_8987.JPG

IMG_8955.JPG

IMG_8966.JPG

IMG_8967.JPG

IMG_9001.JPG

IMG_9007.JPG

IMG_9013.JPG

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “Nä, vet ni vad!?

  1. Jag har aldrig varit i Paris!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s