En redigeringsdag

Idag lånade jag makens tomma kontor och körde ett långt redigeringspass. Jag brukar sitta där och skriva ibland, när det är helg och tyst och tomt. Hemma finns alltid något som tar tid eller uppmärksamhet. (Och man kan alltid passa på att slänga in en tvätt/tömma en diskmaskin/tömma frysen på onyttigheter). På makens kontor finns bara fin utsikt som stör.

Jag älskar när någon annan jobbar med min text. Ser saker jag har missat, påpekar sådant som jag bör kolla upp.

Men det här? Att ”cava” rödmarkeras? Word, skärp dig!

Önskar att alla kommentarer såg ut så här…

1 kommentar

Under Uncategorized

Ett svar till “En redigeringsdag

  1. Sue

    Längtar! Vill oxå läsa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s