Bloggar på Boktugg.se

Japp. Här finns ett inlägg om deadlines. Som jag skrev när jag var mellan deadlines. När jag inte hade något att göra. Just nu kör jag ett sista redigeringsvarv av boken. Deadline 1 juni. I samma veva är det deadline på att sätta betyg. Om vi säger så här: Jag har INGA sysselsättningsproblem just nu. Gaaah.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Bloggar på Boktugg.se

  1. Björn Carheden

    Det har inte jag heller. Det är jobbigt att vara pensionär och morfar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s