Om att tvivla på sin egen förmåga

Kan man läsa om på Boktugg.se .

Annonser

5 kommentarer

Under Uncategorized

5 svar till “Om att tvivla på sin egen förmåga

 1. Om jag bara vetat att du varit i mina krokar. Då hade jag tagit min Alltid du-bok (och läxboken!) och letat upp dig för en fin liten signatur. Jag älskar Zorngården, men det är många år sedan jag var där nu. Jag tror jag måste försöka ändra på det snarast möjligt!
  (Och så undrar jag lite halvt i det tysta sådär om det kommer skrivas mer i den här bloggen någon gång inom en nära framtid, jag saknar den mycket!)

  • Pernilla

   Tack söta!
   Vi får boka en signeringsdate hos Zorn någon gång!

   Och bloggen ja.
   Det här året…. Med läxdebatter, fördigställande av roman, jobb och allt annat i ekorrhjulet… Lite för mkt har det varit. Saknar också bloggen men har inte haft energi.
   Hoppas sommaren hjälper.

   Stor kram!

   • Det vore fint!

    Jag förstår mycket väl att bloggen blivit nerprioriterad och ser förstås fram emot att läsa nya boken som blivit till istället för ett gäng blogginlägg. Men som sagt är bloggen saknad ändå så jag är glad att du inte lägger ner den helt iallafall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s