Utan dig har dragit iväg – utan mig

I går for min bok iväg. Swisch. Till tryckeriet.

Den är nu helt utan mig. Som det ju till slut blir, med alla bebisar böcker.

Och FÖRSTÅS har jag idag suttit och funderat. På om jag inte faktiskt borde ha gjort så här. Och så där. Och petat lite mer där. Och skulle jag inte lagt till en mening om det där… på den där sidan? Men någon gång får man faktiskt inse. Att det är klart. Och att boken nu ska klara sig utan mamma författaren.

Och det kommer hon nog att göra. För se så fin hon är!

Du kan bevaka släppet hos Adlibris. Bevaka betyder bara att man får veta när den går att köpa. Inget annat. Oj, måste nog gå in och bevaka den själv. Min förra bok, Läxfritt – för en likvärdig skola, släpptes nämligen flera dagar innan den skulle släppas. Och det var liksom inget jag ville missa att få information om.

omslag

Den 31 augusti finns den här snyggingen i en bokhandel nära dig. Och om den inte gör det, be dem beställa hem den. Den bör också finnas i ett bibliotek nära dig. Men det behöver du nog också be om. Hos bibblan.

Och – är du releasesugen ska du bums gå in och anmäla dig till höstens bästa release! Välkommen!

4 kommentarer

Under Uncategorized

4 svar till “Utan dig har dragit iväg – utan mig

  1. Jag bevakar den!! Bra jobbat! ❤️

  2. Häftigt omslag, och stort grattis till bebisen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s