”Utan dig” är här på riktigt nu! 

Jag fick just ett härligt mail! Nu är hon släppt! På Adlibris i alla fall. (Planerat släppdatum var 31 augusti). Det känns galet overkligt, jag har väntat väldigt, väldigt länge på att den här boken ska komma ut. Väldigt länge.

Några av mina vänner har lyckats få tag i några ex innan släppet och de läste fort som attan. Är så glad för deras fina ord! (Se nedan). Och igår läste Susanne på Jos Blogg boken och jösses så glad jag blev för hennes recension.

Så här är det: Som författare VET man aldrig om folk menar det de säger men när vännerna la ut de här bilderna på Facebook tänkte jag att OM de inte menade det skulle de ju aldrig säga det. För då skulle de låtsas att de inte hade börjat läsa, de skulle skylla på mycket jobb och allt möjligt. De måste ju inte lägga ut sådant här. Intalar jag mig. Faktum är att jag själv (ehum får man säga så?) älskar boken men absolut verkligen inte tar för givet att någon annan ska göra det. Det är inget man räknar med. Tvärtom. Det är ofta man tvivlar och undrar om det verkligen blir bra det där, som man skriver. Med man menar jag som vanligt mig själv.

  

HURRA! Min tredje bebis är ute nu!

3 kommentarer

Under Utan dig

3 svar till “”Utan dig” är här på riktigt nu! 

  1. Synd att jag var på sjukhuset och inte kunde komna på din release. Boken från Adlibris är på Posten och ska hämtas ut idag! Can’t wait! Kram! 💗

  2. Nä, de måste faktiskt inte! Grattis till nya boken 🙂

  3. Sue

    Den är kanon! Saknar att inte kunna läsa den idag. GRATTIS!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s