Hemmarelease för Utan dig

I går var det dags! Hemmarelease för min tredje bok. (!!!) Jag har skrivit om det på Boktugg men här är en bildkavalkad. Jag vill verkligen varmt tacka alla som kom och gjorde det till en toppenhärlig eftermiddag! Det var så kul att se er, även om ni som vanligt är för väluppfostrade och går hem för tidigt. Tack söta ni också för alla vackra blommor och fina presenter och bubbelflaskor! Ni är för söta.

Färgmatchade kläderna med boken, tack meandi som har rätt färger på sina kläder.

Favvocavan. Bästa! Mikaela i boken tycker, av någon anledning, också det. Heh.

Behöver inte gå till Systemet på länge…

Och den här glassen. Är så grym. Har du inte testat än så måste du. Mormor Magdas. Helt utan tillsatser och med naturliga ingredienser. Ja, riktig grädde t.ex.

Jag bakade dem nästan. Nästan nästan. Jag tog fram allt och skulle börja men fick lite annat att göra också.

Tre böcker. Känns faktiskt ganska fint.

Högen på golvet är en manushög som jag skulle visa upp, hur många versioner man håller på med. Det glömde jag. Borde ha stolpat upp min lilla presentation och varit sådär organiserad som jag KAN vara. Men inte i går.

Japp. Då är hon infirad då. Min tredje.


  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  

3 kommentarer

Under Uncategorized

3 svar till “Hemmarelease för Utan dig

  1. Grattis! Ska genast beställa ett ex!

  2. GRATTIS Pernilla! Å vad fint allt ser ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s