Om Utan dig … 

Är lite slut efter en händelserik dag och ska just gå och göra mig redo för sängen när jag får det här meddelandet:

Hej Pernilla! Såg precis klippet på din Hoi-intervju. Jag läste boken för flera veckor sedan men har missat att berätta vad jag tyckte om den. Riktigt bra! Bättre än Alltid du. Du har ett otroligt flyt i storyn som hela tiden driver framåt. Man vill liksom inte sluta läsa 😊. Och fantastiskt bra beskrivna miljöer! Det känns som jag kan Barcelona och jag har inte ens varit där. Jag gillar också att Mikaelas agerande gentemot Thomas är så ärligt beskrivet och liksom inte tillrättalagt. Hon blir mer trovärdig och mänsklig genom sitt själviska och fega agerande.”

Somnar lycklig. Sådana här meddelanden betyder så mycket mer än någon kan ana.

Intervjun? Hittar du här.

omslag

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s