Jag var i Skåne

Och det var så vackert att jag måste dela med mig. Jag och mina två nära författarvänner Sandra Gustafsson och Varg Gyllander drog på skrivarhelg i Sandras hus på Österlen. Vi hann skriva, prata, äta, promenera och bara vara lite. Så mycket man kan hinna på en liten helg. Helt underbart där!


  
  
  
  
  
  

1 kommentar

Under Skåne, Uncategorized

Ett svar till “Jag var i Skåne

  1. Amanda (alla har en bok)

    Fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s