Flest skickade mail när hen dör vinner! 

Jobbmail. Svara alla så att ingen slipper undan info, ansvar eller stress. Och nåde den som inte läst mailen just som den dunsat ner i inboxen. ”Fick du mitt mail?”

Veckobrev. Fritidsnytt. Rektorsnytt. Läxmail med instruktioner om inloggning för att kunna göra läxor hemma. 

Jag orkar inga fler inloggningar. Jag har så det räcker på jobbet, till privata saker och författargrejs. Ingenstans får man ha samma lösen för då kan man bli hackad. Jag vill inte ha inlogg till engelskläxor, Aj spik inglish fine tankju. Och det lärde jag mig helt utan inloggningar! 

Fotboll. Kallelse till träning. Flera gånger i veckan. Svara ja/nej. Kallelse till match. Svara ja/nej. Kallelse till cup. Svara ja/nej. När jag var liten gick man på träning. Om man var sjuk hörde man av sig. 

WordPress. Ditt konto slutar snart fungera om du inte betalar nu, nu, nu.

Företag jag anlitat en gång vill aldrig släppa taget. Varje vecka skickar de erbjudanden. Men seriöst, jag fyllde på mitt förråd av rengöringsprodukter förra veckan och så fort går de inte åt och dessutom har jag inte hur mycket plats som helst i mitt badrumsskåp. 

Och sådär håller det på. Hela tiden. Informationsstress är bara förnamnet. 

Jag har tröttnat nu. Maila inte mig, jag mailar dig. Och slänger in minst fem pers på kopia. 

Fast det förstås. Ibland kommer små pärlor till mail. De är få men när de dyker upp värmer de fint. 

Bild på ben som tagit en paus. En lucka öppnade sig i universum och benägaren tog den. För nu är hon slut, efter en veckas mailtrakasserier.
Trevlig helg! 

Lämna en kommentar

Under Uncategorized

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s