Hej bloggen,

2017 har varit, och är, ett ruttet år.

Jag skrollade just igenom min blogg och såg att jag har fått ihop endast tolv blogginlägg i år. 12. På ett år. Mitt senaste var i september.

Det finns anledningar. Många. Men det är ändå så konstigt. Jag var ju en bloggare. En riktig. Som skrev varje dag, ibland flera gånger per dag. Minns hur jag fnös åt utmaningen ”en bloggpost varje dag”. Skulle det vara svårt? Tänkte jag. Ja. Ibland är det svårt. Ibland gör livet saker svåra.

EGENTLIGEN är jag bra på att blogga. Egentligen. Jag ska bara klara av livet lite, sedan kanske jag blir en sådan där bloggare igen. Kanske.

 

 

6 kommentarer

Under Uncategorized

6 svar till “Hej bloggen,

  1. Jag hoppas att du blir en sådan där bloggare snart igen. Jag saknar fortfarande din blogg – och blir glad varje gång du skriver! Även om det bara är tolv gånger på ett år. Jag undrar om jag lyckats skrapa ihop ens tolv blogginlägg i år? Å andra sidan skriver jag dagbok på ett forum minst en gång om dagen…jag är nöjd så länge jag upprätthåller den vanan 🙂

    Jag hoppas att 2018 blir ett bättre år för dig!

  2. Igenkänning. We’ll be here kära du.

  3. Sue

    Jaaaaa! Saknar dig här. ❤

  4. Allt har sin tid. Och ibland räcker inte tiden och energin till allt man vill 🙂

  5. Jag ser fram mot att du börjar blogga igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s